AV Groep 1592

AV-Groep 1592

De werkgroep is van start gegaan in 1992 en had de naam Klankdiagroep 1592.

In 2006 heeft er een naamsverandering plaatsgevonden die wat meer gericht is op de toekomst. In korte tijd is er veel veranderd en hebben de dia en projector plaats gemaakt voor het digitale beeld en de beamer, wat weer nieuwe creatieve mogelijkheden biedt in deze hobby. Op dit moment bestaat de werkgroep uit 6 leden die 4 avonden per jaar bij elkaar komen in het Cultureel Centrum "de Boodschap" te Rijen. Het bekijken en bespreken van de series van de leden is de belangrijkste bezigheid, waarbij o.a. de inhoudelijke kant, de fotografie, de muziek keuze en hoe de serie communiceert de criteria zijn. Het grote voordeel van de werkgroep is dat men met gelijkgestemde discussieert en dit is een verrijking van de hobby.

AV Groep 1592 organiseert elk jaar in januari "de Studiedag AV “ in het Cultureel Centrum "de Boodschap" te Rijen. Een AV Festival dat elk jaar mag rekenen op een groot aantal deelnemers uit geheel Nederland en België en heeft aan publieke belangstelling niet te klagen en is al jaren een druk bezocht AV Festival.

De groep heeft zich ook aangesloten als regio bij de NVBG,het landelijke platform voor audiovisuals uitgaande van het stilstaande beeld.

Wie zijn we en wat doen we
Home Wie zijn wij Leden Bijeenkomsten Studiedag Contact